*Dostava v enem dnevu*

0
Košarica

Pogosta vprašanja - kratko in sladko :)

 

Kako naročim?

1. Nakit dodaš v košarico in se odpraviš na blagajno;

2. Vpišeš svoje ime in naslov ter označiš način plačila (nakazilo, po povzetju, osebni prevzem - zraven se ti bo izpisala višina poštnine).

Iiiinnn voilà, paketek  je že skoraj pri tebi. Če naročiš danes do 16. ure, boš že jutri obračala moške (in ženske) glave, drugače pa pojutrišnjem - če le ni vmes vikend. Če pa se ti ne ljubi ukvarjati z naročilom pa nam pošlji mail na info@blingbling.si ali nas pokliči na bleščečo linijo:).

 

Kako lahko plačam in koliko stane poštnina?

Plačaš lahko na tri načine. Izbrani način označiš v košarici.

1. Po predračunu – poštnina za naročila nad 20 eur je 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur. Plačaš lahko s spletno banko ali osebno na banki na naš TRR. V košarici označi, da boš plačala po predračunu, mi pa ti bomo poslali podatke za nakazilo po mailu. Paketek ti pošljemo takoj, ko dobimo tvoje nakazilo. 

2. Plačilo po prevzemu – poštnina za naročila nad 20 eur je 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur. Izdelek pošljemo še isti dan, če naročiš do 16:00, kar pomeni, da bi moral biti izdelek načeloma pri tebi že naslednji dan :)

3. Plačilo preko Paypala - za imetnike Paypal računa. Poštnina za naročila nad 20 eur je 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur.

 

Ne da se mi ukvarjati z naročilom, vendar bi izdelek vseeno imela, kaj lahko naredim?

Piši nam na info@blingbling.si ali pokliči ali pošlji SMS z imenom izdelka in svojim naslovom na našo bleščečo linijo (031 710 922). 

 

Kdaj bom prejela paket?

Če ni vikend, se boš bleščala že jutri ali najkasneje pojutrišnjem. Vsa naročila oddana do 16:00 bodo odposlana še isti dan, kar v 99% pomeni, da bo paketek pri tebi že naslednji delovni dan.

Kako poteka dostava?

Izdelke nam dostavlja GLS. Ko paket pripravimo, ti bo GLS poslal 1. obvestilo preko e-maila ali sms-a o predvideni dostavi in morebitni višini odkupnine. Na dan dostave se avtomatično pošlje 2. obvestilo s predvidenim časom dostave, ki vključuje tudi številko kurirja. Plačaš mu lahko z gotovino ali kartico. 

V kolikor je prvi poskus dostave neuspešen boš obveščena preko e-maila ali sms-a. Sporočilo vsebuje povezavo, ki vodi direktno do aplikacije FlexDelivery, kjer so na voljo vse možnosti za dostavo, kjer lahko sama izbereš možnost (dan in lokacijo), ki ti najbolj ustreza. Paketna služba si pridružuje pravico paket dostaviti v treh poizkusih.

GLS je zelo prilagodljiv. S kurirjem se lahko dogovoriš za drug naslov dostave ali za prevzem paketa v GLS paketni trgovini oziroma na GLS paketomatu. Tebi najbližji paketomat najdeš TUKAJ (https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop).

Paketne trgovine so vključene v obstoječe trgovine ali bencinske servise. Paket je možno prevzeti v času obratovanja GLS paketne trgovine z veljavno osebno izkaznico ali potnim listom. GLS paketomati se nahajajo na območjih z visoko obiskanostjo in delujejo 24 ur na dan, 7 dni na teden. Paket dvignete s prejeto kodo za prevzem. V kolikor je paket z odkupnino, je možnost plačila zgolj s plačilno kartico, kjer se vam zaračunajo stroški provizije banke v višini 1,5% odkupnine. Navodila in video za prevzem paketa na paketomatu si lahko pogledaš TUKAJ(http://www.posljipaket.si/sl/paketomat).

 

Kaj pa, če mi izdelek ne bo všeč?

14 dni po prevzemu nakita sporoči na naš mail, da boš vrnila izdelek. Nato imaš še 10 dni časa, da vrneš izdelek na na naslov: Samanta Cimerman s.p, Glonarjeva 2, 1000 Ljubljana, na email info@blingbling.si pa nam sporoči vse podatke za nakazilo, da ti bomo lahko vrnili denar oz. zamenjali izdelek.

 

Mojega vprašanja ni na spisku.

To sicer ni vprašanje, ampak naj vseeno odgovorimo :) Za vse ostale informacije nam piši na info@blingbling.si ali pokliči na našo bleščečo linijo ( 031 710 922).Bodite obveščeni! Prijavite se na enovice.

Sledite nam: