*Dostava v enem dnevu*

0
Košarica

Pogosta vprašanja - kratko in sladko :)

 

Kako naročim?

1. Nakit dodaš v košarico in se odpraviš na blagajno;

2. Vpišeš svoje ime in naslov ter označiš način plačila (nakazilo, po povzetju, osebni prevzem - zraven se ti bo izpisala višina poštnine).

Iiiinnn voilà, paketek bo v nekaj dneh pri tebi. Če pa se ti ne ljubi ukvarjati z naročilom pa nam pošlji mail na info@blingbling.si ali nas pokliči na bleščečo linijo:).

 

Kako lahko plačam in koliko stane poštnina?

Plačaš lahko na tri načine. Izbrani način označiš v košarici.

1. Po predračunu – poštnina za naročila nad 20 eur je 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur. Plačaš lahko s spletno banko ali osebno na banki na naš TRR. V košarici označi, da boš plačala po predračunu, mi pa ti bomo poslali podatke za nakazilo po mailu. Paketek ti pošljemo takoj, ko dobimo tvoje nakazilo. 

2. Plačilo po prevzemu – poštnina za naročila nad 20 eur je 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur.

3. Plačilo preko Paypala - za imetnike Paypal računa. Poštnina za naročila nad 20 eur je prav tako 1,95 €, pod 20 eur pa 2,95 eur.

 

Ne da se mi ukvarjati z naročilom, vendar bi izdelek vseeno imela, kaj lahko naredim?

Piši nam na info@blingbling.si ali pokliči ali pošlji SMS z imenom izdelka in svojim naslovom na našo bleščečo linijo (031 710 922). 

Kako poteka dostava?

Izdelke nam dostavlja Pošta Slovenije. Ko paket pripravimo, ti bo naslednji dan v dopoldanskih urah kurir dostavil paket. V kolikor je prvi poskus dostave neuspešen ali te ne bo doma ti bo kurir v nabiralniku pustil listek za prevzem paketa na pošti. 

Kaj pa, če mi izdelek ne bo všeč?

14 dni po prevzemu nakita sporoči na naš mail, da boš vrnila izdelek. Nato imaš še 10 dni časa, da vrneš izdelek na na naslov: Samanta Cimerman s.p, Glonarjeva 2, 1000 Ljubljana, na email info@blingbling.si pa nam sporoči vse podatke za nakazilo, da ti bomo lahko vrnili denar oz. zamenjali izdelek.

 

Mojega vprašanja ni na spisku.

To sicer ni vprašanje, ampak naj vseeno odgovorimo :) Za vse ostale informacije nam piši na info@blingbling.si ali pokliči na našo bleščečo linijo ( 031 710 922).Sledite nam: